Mountain Dew Urban Fest ’05 incepe sambata, 18 iunie, orele 16.00 in Skateparcul Herastrau din Bucuresti cu prima manifestare din cele cinci programate sa se deruleze in cele mai importante skateparcuri bucurestene, de-a lungul acestei veri.

Acest festival este o demonstratie de lifestyle si un demers menit sa incurajeze aspectele acestuia: sport extrem urban (role, skateboarding si BMX/MTB Dirt Jump), muzica, fotografie si film din zona sportului extrem, graffiti si moda.

Prima sesiune a Mountain Dew Urban Fest ’05 va fi formata dintr-un concurs de role (Aggressive in line skating) ce va conta si ca etapa de calificari in vederea Marii Finale de la sfarsitul verii, si dintr-un concurs de BMX/MTB Dirt Jump. La sfarsitul concursurilor are loc un concert live Zale.

Odata cu aceasta prima sesiune va debuta si concursul Best Photo – Mountain Dew Urban Fest ’05, la care va putea participa orice fotografie facuta de-a lungul festivalului si postata pe forumul site-ului oficial al evenimentului, www.h2o.ro. Jurizarea va consta in voturile acordate de membrii forumului H2O fiecarei fotografii inscrise in concurs.

De-a lungul festivalului se va derula si un concurs de "filmulete" din aria sportului extrem, conditia fiind ca acestea sa fie filmate in Romania, sa aiba o durata de maximum 10 minute si sa se axeze asupra unuia dintre sporturile extreme urbane incurajate in cadrul Mountain Dew Urban Fest ’05: role, skateboarding, BMX si mountainbike.

Sponsor: Mountain Dew

Parteneri: Mtv, Radio 21, B-24-FUN, Bravo, re:PUBLIK, Knox, Igloo, neogen.ro, New School Revolution, rolling.ro

Site-ul oficial al evenimentului: www.h2o.ro

PROGRAMUL CONCURSURILOR DIN CADRUL MOUNTAIN DEW URBAN FEST ‘05

Etape:

• 1 – P. Herastrau: Role + BMX/MTB Dirt Jump

• 2 – P. Tineretului : Role + Skateboarding

• 3 – P. Bazilescu: Role + calificarile concursului de graffiti

• 4 – P. Herastrau: Role + concursul de graffiti

Marea Finala - Parcul Herastrau:

• Role + BMX/ MTB Dirt Jump