HP a fost recunoscuta ca lider in industrie privind modul in care isi trateaza clientii online, ocupand primul loc intr-un studiu realizat de Customer Respect Group, o firma internationala de consultanta si cercetare.

Publicate pe 6 iunie, rezultatele studiului arata cresterea ratei de satisfactie in randurile clientilor HP, evidentiind angajamentul companiei de a oferi cea mai buna experienta online din domeniu. Per total, HP a inregistrat 8,7 puncte din 10, situandu-se astfel pe primul loc. HP s-a remarcat in special in zona de confidentialitate.

In plus, studiul a aratat ca timpul de raspuns la e-mail-uri, de o ora, a fost pur si simplu impresionant, mai ales in contextul provocarilor semnificative cu care se confrunta o mare parte din industria high-tech. Studiul integral este disponibil la adresa www.customerrespect.com

Acest premiu vine ca o incununare a altor cateva studii si distinctii, care demonstreaza modul in care HP detine suprematia in industrie, prin furnizarea celor mai bune experiente pentru clienti.