La 33 de ani, Tudor Giurgiu ar putea deveni cel mai tanar presedinte-director general al televiziunii publice. Dupa ce a lucrat cu BUG Mafia, Vama Veche si Natalia Oreiro.

Cunoscut mai degraba pentru Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), Tudor Giurgiu si-a inceput activitatea in 1991 cu scurtmetraje precum „Vinovatii", „Pe langa zanele ce trec", „Fara urme", „Singur(a) pe lume", „Seattle Story" sau „Popcorn Story", prezentate si premiate la festivaluri din Berlin, Rotterdam, Ciudad de Mexico, Valencia, Varsovia si Sao Paulo.

Imaginatia tanarului regizor a fost pusa la treaba si pentru muzicieni. Primul videoclip regizat a fost in 1997 pentru Ioan Gyuri Pascu, iar industria muzicala a devenit o prioritate in perioada 1998-1999, cand a fost directorul artistic al Atomic TV. Videoclipuri regizate de el au fost desemnate „clipul anului" in 1997, 1999, 2000 si 2001.

A lucrat cu peste 40 de interpreti si trupe, printre care BUG Mafia, La Familia, Vama Veche, Omul cu Sobolani, Vank si Holograf. A semnat si un videoliclip al Nataliei Oreiro, filmat la Castelul Bran.

In ultimii ani, Tudor Giurgiu nu a ocolit nici publicitatea, semnand lucrari pentru clienti precum Coca-Cola, European Drinks, Bergenbier, Unica, Super!, Bancpost, Acasa TV sau Samsung.