Cunoscutul om de radio Paul Grigoriu, nominalizat de PD pentru un post de membru in Consiliul de Administratie al SRR, a renuntat la candidatura din "motive pur personale", dupa cum a declarat liderul democrat Emil Boc.

Boc a precizat ca a vorbit cu Paul Grigoriu si acesta i-a comunicat ca "din motive pur personale nu poate accepta sustinerea PD" pentru acest post,fara a mai da alte detalii.

Intrebat daca decizia lui Paul Grigoriu a avut legatura cu anuntul Presedintiei privind refuzul de a-si desemna reprezentanti in Consiliile de administratie de la posturile publice de radio si televiziune, Boc a afirmat doar ca Paul Grigoriu i-a spus ca retragerea sa "nu are legatura cu nici un element exterior".

Deodamdata, democratii nu au luat o decizie in legatura cu cel care il va inlocui pe Paul Grigoriu in Consiliul de administratie al Radioului, existand posibilitatea ca persoana propusa in prezent pentru calitatea de membru supleant sa fie desemnata membru titular, insa se vor studia si alte variante, a mai spus Boc.