Konica Minolta a lansat in Romania cel mai nou echipament digital color destinat mediului office - bizhub C450, care, prin castigarea prestigiosului titlu "BERTL´s Best Award in Office Colour MFP", continua seria de succese incepute de bizhub C350.

Procesul constant de inovare a produselor si de extindere permanenta a gamei sale de produse a fost apreciat de specialistii in domeniu, prin acordarea acestei distinctii de seama, fapt care confirma pozitia de lider detinuta de Konica - Minolta in Europa pe segmentul echipamentelor digitale color.

Obiectivul

Prin lansarea lui bizhub C450, Konica Minolta isi propune sa ridice nivelul performantelor impuse unui echipament care se constituie intr-un centru de comunicatii pentru orice companie moderna, specialistii BERTL precizand ca bizhub C450 ofera functii si beneficii de invidiat ce pot satisface si cele mai exigente solicitari ale unei companii, ceea ce il diferentiaza vizibil de competitorii sai.

Performante de top

Destinat mediilor office prin numeroasele functii si optiuni, bizhub C450 va impresiona si profesionistii din domeniul grafic, datorita calitatii deosebite a printurilor color si costurilor reduse de producere a unui document.

C450 este solutia pentru producerea rapida si eficienta a tirajelor mici si medii de documente color sau monocrom de inalta calitate, iar datorita variatelor optiuni de finisare va reduce vizibil si efortul necesar producerii acestora.

Bizhub C450 permite printarea automata fata-verso a documentelor A3 chiar si pe suporturi de pana la 256 g/mp sau realizarea de documente multipagina prin combinarea diverselor medii de tiparire, mai mult, bizhub C450 este primul echipament digital color Konica - Minolta ce poate fi utilizat si pentru printarea bannere-lor, o functie foarte utila specialistilor din grafica.

Fidelitate inalta

Experienta acumulata de Konica Minolta in producerea de motoare de printare laser, se regaseste si in cea mai noua interfata de printare Emperon, care a impresionat deja prin puterea de procesare si calitatea printurilor realizate, interfata fiind in dotarea standard a lui bizhub C450.

Utilizatorilor din mediul grafic, Konica - Minolta le propune si o interfata care poarta marca EFI, producatorul mondial care se bucura de un succes datorita performantelor exceptionale ale produselor sale, dezvoltate in special pentru acest segment de consumatori.

Beneficiul utilizatorilor este evident, pentru ca acestia obtin imagini de inalta fidelitate, a unor culori clare si posibilitatea realizarii de reglaje fine prin utilitarele software intuitive inglobate in aceasta performanta solutie de printare color, insa, toate acestea nu ar fi suficiente, daca bizhub C450 nu ar folosi cel mai nou tip de toner Konica - Minolta, Simitri, capabil sa reproduca linii si puncte de dimensiuni din cele mai mici.

Centru de comunicatie

Chiar si in configuratia standard, Bizhub C450 este unul din cele mai complexe centre de comunicatie, datorita multiplelor functii destinate captarii, transmiterii si arhivarii documentelor, venind astfel in intampinarea celor mai exigente solicitari specifice mediului office, Bizhub C450, avand posibilitatea de a scana un document sau receptiona un fax, il poate arhiva intr-unul din mailbox-uri pentru ca apoi acesta sa fie transmis prin e-mail sau printat la cerere.