Daniela Gyorfi devine, usor, dar sigur, un fel de Pamela Anderson a Romaniei. Si asta nu doar din cauza scandalurilor sexuale in care este implicata des, ci si pentru ca mai are putin pana cand va ajunge la acelasi numar impresionant de silicoane schimbate.

Daniela Gyorfi este acum la perechea numarul trei. Ultima operatie a facut-o pentru a reduce dimensiunile sanilor, dar cand a optat pentru a doua operatie a facut-o pentru a imbunatati calitatea implanturilor. Vedeta a ales una dintre cele mai scumpe variante, ceea ce poate insemna ca acum culege roadele colaborarii cu manelistii.

Jojo este si ea posesoarea perechii de sani falsi cu numarul doi. Ea a fost operata chiar de sotul Monicai Anghel, doctorul Andrei Carandino, care i-a inlocuit implanturile vechi - cu garantie 5 ani - cu unele mai "performante" care nu vor trebui schimbate timp de 10 ani.

Ileana Lazariuc a fost si ea operata de trei ori. Si asta pentru ca prima operatie nu a fost pe placul vedetei si a trebuit sa imbunatateasca forma sanilor pentru pictorialul din Playboy, apoi pentru ca avea impresia ca unul dintre sani este mai mare decat celalalt si a vrut sa fie "ajustata".

IEFTIN SAU BUN?

Implanturile sunt de trei feluri. Cele preumplute cu gel siliconic au o consistenta mai apropiata de tesutul mamar, dar se pare ca au o doza mai mare de risc. Cele cu continut salin, adica ser fiziologic, pot avea un aspect natural si nu prezinta riscuri importante. Iar a treia varianta este cea cu implanturi mixte, cu invelis dublu, ser fiziologic si gel siliconic.

Desi sunt cel mai bine acceptate de organism, protezele cu continut salin sunt mai putin placute la pipait si nu imita perfect consistenta tesutului mamar. Cele mai scumpe sunt cele cu gel si pot depasi suma de 3 mii de euro, iar cele mai ieftine nu se situeaza cu mult sub o mie de euro.

Doritoarele trebuie sa tina cont de faptul ca nu pot sa-si mareasca sanii decat daca au atins varsta majoratului, pentru ca, pana la 18 ani, sanii nu sunt dezvoltati complet.

CAMPIOANA LA SANI

Vedeta cu cele mai multe operatii de mamoplastie este totusi Pamela Anderson, care si-a modificat sanii de sase ori. Intai pentru ca a vrut sa pozeze in Playboy. Apoi a scos implanturile pentru a le inlocui cu unele mai mari, pe gustul sotului. Urmatoarea miscare a fost sa le micsoreze. S-a razgandit in scurt timp si le-a marit la loc.

Apoi le-a scos de tot pentru ca voia sa fie apreciata pentru talentul actoricesc, nu pentru sanii cei mari. Nu a fost multumita de rezultat, asa ca a recurs din nou la operatie pentru a impresiona audienta cu sanii uriasi.