Miercurea trecuta, in zori, o buna parte din tirajul Academiei Catavencu pe Bucuresti a disparut subit de pe tarabe. Faptasul: o gasca de baieti foarte bine organizati, care dimineata au aerul ca pleaca la munca si, de fapt, tocmai vin de la furat. In legatura cu acestia, va vom lamuri la timpul potrivit asupra identitatii lor.

Pina atunci, va vom spune ce ne-au spus si noua tarabagiii: unii dintre cei care ne-au luat tirajul pe Bucuresti s-au recomandat ca fiind de la Politia Capitalei; altii au spus ca iau ziarele pentru un magazin nou care s-a deschis la Aviatorilor; altii, ca sint platiti sa faca asta, dar ca sefii lor nu le-au spus la ce le folosesc ziarele.

A existat si o tentativa de a se cumpara ziarele volantilor direct din Casa Presei.

Iata ce ne-a scris un cititor: „Scuze pentru deranj, dar poate ma lamuriti si pe mine intr-o chestiune. Azi am vrut sa cumpar ziarul din zona Gara Basarab – Gara de Nord si, surpriza, mos Gerila trecuse pe la chiosc inaintea mea si cumparase tot Catavencu.

Cind totusi am gasit unul pierdut pe o taraba, a aterizat inca un ins si a trebuit sa il conving ca si eu caut la fel de disperat ca el, doar ca eu m-am miscat mai repede. A plecat injurind (zicea ceva de comunisti, muisti, impuscati toti) spre urmatorul chiosc de ziare si se pare ca nu a gasit nici acolo.

Aveti un fan inrait in zona, care o data la citeva luni isi cheltuie tot salariul pe Academia Catavencu?". Va informam ca puteti citi varianta electronica a numarului de saptamina trecuta la www.catavencu.ro, sectiunea free. Iar pe cei care au cumparat ziarul angro ii rugam ca data viitoare sa ne anunte mai din timp, ca sa putem scoate un tiraj numai pentru ei.