Manuela Harabor s-a separat de sotul ei, Soli Shaltiel, cu care s-a casatorit in 1995 si cu care a plecat in Statele Unite ale Americii.

„Nu suntem divortati in hartii", povesteste Manuela in TABU, „dar suntem separati de o bucata de vreme. Motivele sunt strict personale, dar oricum petrecem mai mult timp impreuna acum decat am petrecut vreodata in timpul casniciei noastre. Divort nu exista pentru ca deocamdata nu este un lucru interesant pentru nici unul dintre noi."

Manuela Harabor a jucat in peste 20 de filme, dar un singur rol i-a construit un supranume de care nu mai poate scapa: Padureanca. Nici macar faptul ca are un copil autist, cu Dan Chisu, sau ca s-a casatorit cu un israelian cu care a plecat sa traiasca in America nu a reusit sa scada din notorietatea numelui primit prin botezul cinematografiei si al publicului.

In lipsa altor stiri de senzatie cu care sa concureze o Padureanca trecuta de 18 ani de existenta, Manuela a inceput din 2002 sa ridice un simbol mai puternic decat ea: Studiourile Kentauros.

Recunoaste, cu oarecare regret, ca popularitatea ei a scazut din momentul in care a inceput aceasta afacerea prezenta: „N-am mai fost chemata la nici un casting de cand am inceput cu Kentauros, la nici un studio. Dar poate si din cauza ca nu exista prea multe oferte pe piata pentru tipologia mea de actrita si de varsta", marturiseste Manuela.

Intrebata delicat daca s-a gandit vreodata sa scrie o replica la cartea lui Dan Chisu, Manuela a raspuns: „Nici n-am citit cartea lui Dan Chisu, sa-ti spun sincer. Si nu cred ca am sa o citesc vreodata, pentru ca nu ma intereseaza. Sunt lucruri personale. Eu le-as fi pastrat asa, dar fiecare e liber sa faca ce vrea.

In fond si la urma urmei, Dan Chisu este un barbat in toata puterea cuvantului, la aproape 50 de ani si care isi ia viata in maini asa cum doreste."