Catrinel Menghia, unul din cele mai de succes modele autohtone, a fost intr-o vacanta luxoasa la Miami impreuna cu viitorul ei sot, procuratorul italian Massimo Brambati. Concediul i-a costat pe cei doi indragostiti circa 100.000 de dolari. Desi este foarte ocupata si are contracte peste contracte, modelul si-a gasit putin timp pentru a sta impreuna cu iubitul ei.

La Miami Massimo si Catrinel au facut plaja si cumparaturi, iar distractia i-a costat circa 100.000 de dolari. Cu toate ca se apropie nunta lor, care va avea loc pe 23 septembrie, Catrinel nu a avut pana acum timp sa se ocupe de organizarea acestui important eveniment. Ea ne-a declarat: "Am fost mai tot timpul plecata cu contracte, in MUnchen, apoi la Roma, zilele astea plec din nou.

Sunt foarte obosita, abia apuc sa dorm, dar nu ma plang." Massimo o adora pe viitoarea lui sotie si pentru ca ea calatoreste foarte mult i-a facut cadou un videotelefon ca sa o poata vedea ori de cate ori ii este dor de ea.

De cand este iubita lui Massimo, Catrinel a devenit microbista si merge la meciurile echipei Juventus Torino (foto stanga), impreuna cu acesta si cu familia Moggi, proprietara acestei echipe. ii place pe stadion si spune ca i se pare ca oamenii de acolo traiesc la intensitate maxima fiecare minut din meci, ceea ce o determina si pe ea sa faca la fel.