BCR Asigurari acorda reduceri substantiale a primelor la asigurarea de accidente persoane si la asigurarea locuintei o data cu incheierea politei RCA, fiind prima companie romaneasca ce ofera un astfel de pachet complex de asigurari.

Astfel, clientii pot achizitiona, la preturi avantajoase, polita de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule (RCA) si beneficiaza de o asigurare speciala de accidente persoane cu numai 10.000 lei (1 leu nou) la care se adauga o reducere de 30% pentru asigurarea locuintei.

Oferta BCR Asigurari este disponibila in toate cele 317 unitati ale BCR din intreaga tara, fiind caracterizata prin accesibilitate, asemeni tuturor produselor si serviciilor ce fac parte din oferta Grupului BCR.

Aceasta oferta speciala a BCR Asigurari face parte din campania integrata de promovare a asigurarii obligatorii de raspundere civila pentru pagube produse tertilor prin accidente de autovehicule (RCA) care a fost lansata la jumatatea acestei luni sub sloganul "Trebuie sa avem grija de noi. Dar si de ceilalti.".

Deoarece in mod traditional, pe piata asigurarilor, campaniile de comunicare RCA reprezinta o adevarata competitie de creativitate si eficienta, intr-un interval de timp relativ scurt - si in acest an batalia pentru cresterea cotei de piata va fi purtata pe diverse canalele de comunicare.

Astfel, campania integrata lansata de BCR Asigurari va fi sustinuta de aparitii in presa scrisa locala si centrala, de difuzarea unor spoturi de radio pe posturile locale si nationale, de printuri sub forma de afise si flyere care prezinta oferta speciala si sloganul campaniei, precum si de obiecte promotionale.

Cresterea cotei de piata in cazul asigurarii de tip RCA este tinta BCR Asigurari pentru aceasta campanie de promovare RCA 2005. De aceea, in conceperea ei, s-a pus accentul in primul rand pe calitate, respectiv, pe cresterea acuratetii si a fortei mesajului comunicat.