Romancele gemene Gabriela si Daniela Irimia au fost cireasa de pe tort in cadrul unui material aparut in editia on-line a publicatiei Sky News despre vedetele internationale care stiu sa-si dezgoleasca trupul pentru a avea succes.

Gemenele cantarete sunt cap de afis alaturi de Britney Spears, Beyonce Knowles, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Madonna, Geri Halliwell si Gwen Stefani. Daca restul interpretelor sunt laudate atat pentru calitatile vocale, cat si pentru faptul ca stiu cum si cand sa-si etaleze pe scena trupurile bine lucrate, romancele sunt luate peste picior.

"Cheeky Girls sunt mai mult niste fete ce adora sa se imbrace in hainute care abia le acopera si uneori sa cante nitel", suna comentariul redactorilor de la Sky News.

JEANSII FARA SPATE

Cele trei gratii din formatia Trident au atras atentia cand s-au ivit pe piata muzicala nu cu performantele vocale, ci cu taietura interesanta a jeansilor, cu vedere la posterioare.

AVEA SAU NU AVEA?

Si Daniela Gyorfi a aratat totul in timpul unei emisiuni tv. Mereu pe faza, Carcotasii au redifuzat imaginile in cronicuta o lunga perioada de timp pentru ca doritorii sa-si formeze o parere clara despre incident. Avea Daniel@ chiloteii pe ea sau ii tinea in poseta?

CU TALENTUL LA VEDERE

Coregrafia fetelor din trupa Bordo a dat aripi imaginatiei multor barbati, care au ramas placut impresionati de cat de sus pot cantaretele sa ridice piciorul chiar daca sunt invesmantate in fuste mini.

SECRETUL ANDREEI BANICA

Andreea Banica este renumita pentru dezinvoltura cu care poarta fuste de-a dreptul microscopice. Nu cu mult timp in urma, blondinei i s-a facut o poza in timpul unui concert, fotografie din care se intelegea ca fosta colega a Cristinei Rus nu purta lenjerie intima.

hiar daca artista a declarat ca avea bikini de culoarea pielii, sunt multi cei care inca prefera sa creada ca Andreea a fost prinsa pe picior gresit.