Duminica, la „Observatorul" de la ora prinzului, Gabriela Vrinceanu-Firea ne-a anuntat ca, incepind cu ora 16.00, vom putea viziona emisiunea Mihaelei Radulescu, „Duminica in familie". Eu, personal, stiu ca emisiunea „Duminica in familie" e in vacanta, dar detinerea acestei informatii se datoreaza strict faptului ca sint un telespectator fidel al Antenei 1.

Prin urmare, n-o invinovatesc pe Gabriela Vrinceanu-Firea, care banuiesc ca nu are prea mult timp sa se uite la televizor, deci nu avea de unde sa stie ce stiu eu. Iar din interiorul Antenei, iarasi n-avea cum sa stie. Pentru simplul motiv ca lucreaza in alt departament decit Mihaela Radulescu.

La stirile de dimineata de la B1 TV, un material referitor la domeniul finantelor ne informa ca „Denominarea leului are loc odata cu intarirea monedei nationale din Botswana, a carei denumire coincide cu aceea romaneasca a organului sexual masculin, in varianta pe sleau. (…) Probabil ca cele mai fericite sint femeile".

Nu mai tirziu de ieri, niste colegi de-ai mei o amendau pe o domnisoara de la „Observator" pentru „erotism involuntar". Iata insa ca B1 TV vine tare din urma si surclaseaza Antena cu un demers jurnalistic nu doar licentios, ci si voluntar. Ce sa mai zic, se pare ca s-a nascut o competitie in care doar locul intii, detinut de Mihaela Tatu, o campioana absoluta in domeniu, e deocamdata inatacabil.

Iar CNA-ul ar face bine sa se sesizeze si sa organizeze mai bine aceasta „Mamaie a vulgaritatilor", dupa modele deja consacrate, in asa fel incit stirile sa nu mai concureze cu divertismentul, ci doar intre ele, iar „compozitorii" de prostioare sa nu mai rivalizeze cu „interpretii". Diferenta dintre ultimii doi apare, evident, cind la mijloc e un prompter.

Sa nu uitam nici sectiunea „cantautori" (cind „compozitorul" coincide cu „interpretul"). Acolo se va da lupta cea mare pentru dislocarea Mihaelei Tatu de pe piscul ei de campioana.