Atacantul roman al echipei Juventus, Adrian Mutu, a declarat, ieri, ca va ramane la gruparea torineza si nu va fi inclus in tratativele pentru achizitionarea lui Antonio Cassano de la AS Roma, informeaza agentia Sports. "Nu pot sa spun daca Antonio Cassano va ajunge la Juventus, dar pot sa va zic ca eu voi ramane aici.

Vreau sa-mi respect contractul pe cinci sezoane cu Juventus si nu voi parasi aceasta formatie", a declarat atacantul roman. Internationalul roman s-a aflat foarte aproape de a fi coleg cu Cristian Chivu la formatia AS Roma, fiind inclus in tratativele purtate de Juventus pentru aducerea atacantului Antonio Cassano.

In alta ordine de idei, Mutu a declarat ca doreste sa marcheze 20 de goluri in viitorul sezon pentru echipa sa, Juventus Torino, informeaza site-ul calciomercato.com, citand cotidianul "Tuttosport". "Vreau sa marchez 20 de goluri la Juventus, in sezonul viitor, pentru a recompensa increderea acordata de conducatorii acestui club.

Antrenorul Fabio Capello este extraordinar, iar Del Piero este un exemplu, un mare campion, care poate decide singur soarta unui meci. Visul meu este sa castigam Liga Campionilor", a spus Mutu.