Colaborarea dintre „Evenimentul zilei" si fostul sau director Cornel Nistorescu se incheie printr-un divort chinuit. Cosmina Noaghea, directorul executiv al ziarului, ne-a declarat ca in acte colaborarea continua, dar ca e posibil ca in viitor sa nu-i mai gasim semnatura lui Nistorescu in paginile publicatiei.

Din „Evenimentul zilei" de luni a lipsit obisnuitul comentariu al lui Cornel Nistorescu. Surse din redactie spun ca fostul sef al ziarului a incheiat colaborarea cu EVZ, intr-un moment cind nimeni nu se astepta la o asemenea ruptura.

Nistorescu isi pastrase o rubri-ca la EVZ, trecind peste episoade in care ar fi avut motive temeinice sa plece, ca, de pilda, atunci cind a fost schimbat din functia de director. Potrivit surselor noastre, Cornel Nistorescu a decis sa plece acum din pricina scandalului pornit in urma articolului referitor la Monica Macovei, ministrul Justitiei.

Contactat de noi, Nistorescu a afirmat: „Nu pot sa spun nimic. Nici ca mai sint, nici ca nu mai sint la EVZ. Te rog sa ma intelegi, nu pot spune nimic". La rindul sau, Razvan Ionescu, redactorul-sef al EVZ, ne-a declarat ca el stie ca Nistorescu a ramas colaboratorul jurnalului.

Insa Cosmina Noaghea, director executiv al Ringier Romania, editorul EVZ, ne-a confirmat ca a avut o discutie cu Nistorescu, in urma careia el alege daca mai scrie sau nu. „Domnul Cornel Nistorescu are un contract cu Ringier pina in luna septembrie. Deci, din punctul de vedere al actelor, domnia sa ramine colaboratorul nostru. Este insa posibil sa nu mai publice", ne-a spus Noaghea.