Calare pe capra de lemn a opozitiei, Adrian Nastase a dat cu tirtita de pamint si s-a spart in figuri la lansarea unei carti de magie neagra aplicata pe regimul Basescu, monstrul din Carpati acuzat ca roade picioarele scaunelor de sub liberalii lui Tariceanu si ca hapaie la desert „toate partidele, unul cite unul, incepind cu PRM-ul".

Stergindu-l la gurita pe Vadim de balele turbarii, marele biciclist comite eroarea de a-i pune matrozului in piept o insigna nemeritata caci, in cazul partidului Romania Mare, orice ageamiu poate constata ca Tribunul a actionat conform principiului paternalist „eu te-am facut, eu te omor".

Pe de alta parte, dictatorul Basescu pare sa fi absolvit, mai degraba, scoala de actorie a lui Charlie Chaplin, nicidecum scoala de cadre a lui Cozmanca, la care s-a adapat de mic colectionarul de fete de ministru din Cartierul Primaverii.

Imaginati-va o Romanie cu arogantul din Tartasesti presedinte si cu Miki Spaga ministru al Justitiei si-o sa va aruncati degraba in Dunare ca s-o luati inot spre bulgari.