Loredana Groza a intrat pentru o seara in pielea celebrei actrite Marilyn Monroe. Cantareata a sustinut un scurt recital la deschiderea barului Beverly Hills din Bucuresti imbracata intr-o rochie alba, copie fidela celei purtate de Marilyn, s-a intins pe bar si si-a lasat rochia ridicata in bataia ventilatorului.

Solista a sosit intr-o masina de epoca. In ploaia de blitzuri, Loredana a cantat piesa "Extravaganza". Ea a coborat din masina, s-a perindat printre invitati si apoi s-a suit pe bar. In bataia vantului, generat de un ventilator, solista a imitat-o pe Marilyn Monroe lasandu-si rochia ridicata de vant, exact cum diva holywoodiana a facut intr-un celebru film al anilor '50.

Mai mult, Loredana i-a cantat designerului Seroussi, tatal patroanei localului, Nora Seroussi, "Happy birthday, mister Seroussi", aluzie la cunoscuta dedicatie muzicala pe care Marilyn i-a adresat-o presedintelui Americii, John F. Ken- nedy, "Happy birthday, Mr. president".

Dupa momentul artistic, Loredana si-a amprentat palmele intr-un bloc de ciment si s-a semnat, aidoma vedetelor de la Holywood. Peretii barului sunt decorati cu tablouri reprezentand vedetele cinematografiei americane, ca Marilyn Monroe, James Dean, Al Pacino. In podeaua localului sunt inserate stele cu nume ale celebritatilor, exact ca pe Walk of Fame din Los Angeles.

A FOST AL EI

Deschiderea barului Beverly Hills a reprezentat o atractie pentru multe vedete din Romania. Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, a taiat panglica rosie si a invitat VIP-urile la un pahar de sampanie. Gianina Corondan a aparut, pentru prima oara, la bratul proaspatului ei sot. Membrii trupei Directia 5 s-au imbracat la unison in costume negre.

Marian Ionescu, chitaristul formatiei, a fost inconjurat tot timpul de doamne, gratie renumelui de amorez de care are parte. Marian s-a ascuns insa rapid printre invitati dupa ce Loredana l-a luat de dupa umeri in timp ce ii canta versurile piesei Extravaganza "Te-am vazut, esti al meu". Loredana si Marian au fost iubiti in urma cu aproape zece ani.

Legatura lor a durat trei ani de zile, dupa care solista s-a maritat cu Andrei Boncea, directorul Media Pro Pictures.

A MAI IMITAT ALTE DIVE

Loredana Groza-Boncea a reusit sa se mentina in lumina rampei, in ciuda schimbarilor survenite de-a lungul carierei sale. Si daca ne gandim numai la albumele "Diva Inamorata" si "Agurida" sau la videoclipul piesei "Ce va fi cu iubirea mea", ne dam seama ca Loredana a avut in minte acele femei deosebite atunci cand a facut noi pasi pe drumul spre celebritate.

"Suntem facuti din crampeie de trecut, si divele acelor vremuri fac parte din istoria feminitatii. Am incercat sa o readuc prin muzica mea pe Maria Callas, pe Maria Tanase si chiar pe Marilyn Monroe. Pana si Marlene Dietrich, in ciuda faptului ca purta costume barbatesti, era de o feminitate zdrobitoare.

Pe mine aceste femei m-au ajutat sa-mi descopar feminitatea", ne-a declarat Loredana in urma cu ceva timp.