Fiica presedintelui FRF si-a unit destinul cu yankeul Todd Medina, un luptator din circuitul UFC. Dupa o logodna de aproape sase luni, Raluca Sandu s-a maritat la inceputul acestei saptamini in Statele Unite ale Americii cu un luptator din circuitul american de lupte UFC (Ultimate Fighting Championship).

La nunta tenismanei, care este cercetata de aproape un an in celebrul dosar "Cocaina", a participat si tatal acesteia, presedintele FRF, Mircea Sandu.

Dupa relatiile esuate cu tenismanul spaniol Carlos Moya, Ion Tiriac jr sau cu antrenorul italian Walter Zenga, Raluca si-a gasit linistea sufleteasca tocmai in indepartata America, in bratele puternicului Medina.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu aproximativ un an si jumatate in sala de antrenamente a acestuia din orasul Newport Beach din California. In ceea ce priveste cariera sportiva a Ralucai, lucrurile nu sint foarte clare, ea nemaiparticipind in ultima vreme la vreun turneu de tenis.

In virsta de 25 de ani, Raluca nu are insa motive sa-si faca griji de ordin financiar. In America, fiica lui Mircea Sandu este imaginea unei cunoscute firme de echipamente electronice pentru autovehicule, Audiobahn. Nunta a fost una discreta, la care au participat rudele lui Medina si citiva prieteni comuni.

I se spune "Rechinul"

Todd Medina (foto) are 35 de ani si are ca supranume de ring "Rechinul", asemenea boxerului profesionist roman Adrian Diaconu. Are 1,78 metri, 93 de kilograme si este cunoscut ca un dur in ringul luptelor de Ultimate Fighting.

In ciuda aspectului sau fioros, a avut insa parte de destule infringeri, adunind pina la finele anului trecut cinci victorii si opt esecuri.