Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, ramane in arest pentru alte 30 de zile. Curtea de Apel a admis recursul procurorilor la decizia tribunalului Bucuresti de a nu mai prelungi mandatul de arestare emis pe numele lui Dumitru Sechelariu.

In fata instantei, Sechelariu si-a sustinut nevinovatia si a declarat cu lacrimi in ochi ca 70 la suta dintre probele existente la dosar nu pot fi considerate documente in adevaratul sens al cuvantului, ci doar articole din presa.

Fostul primar al Bacaului a marturisit instantei ca se teme de razbunari politice, in special din partea presedintelui Traian Basescu.

De altfel, Dumitru Sechelariu i-a intentat lui Traian Basescu un proces pentru calomnie, dupa ce, in plina campanie electorala, candidatul Aliantei PNL-PD la presedintie a declarat ca Sechelariu nu trebuie sa mearga la primarie, ci dupa gratii.

Si totusi, chiar avocatul lui Dumitru Sechelariu, Catalin Dancu, crede ca fostul primar al Bacaului greseste cand se plange de imixtiuni politice.