SE INTAMPLA SI LA CASE MARI. Recent, in America, a aparut cartea „Adevarul despre Hillary“, cu dezvaluiri fierbinti despre sotia fostului presedinte american Bill Clinton. Fierbinti? Incendiare! Hillary Clinton este lesbiana! Ca de altfel si prietenele ei. Insa Hillary a dus viciul mai departe, si-a luat si un amant. Si, desi lesbiana, desi si-a luat amant, biata de ea mai era si frigida.

Este motivul pentru care Hillary si Bill dormeau in paturi diferite, in camere separate. Lesbiana, adulterina si frigida, Hillary a ramas insarcinata, totusi, in ziua in care Bill a pariat ca o va viola. Asa a venit pe lumea fiica lor, Chelsea, si Bill a castigat pariul. Evident, autorul, Edward Klein, avea toate informatiile din surse sigure, care au preferat anonimatul.

Acuma va dati seama de ce dezvaluirile din „Evenimentul zilei“, cu aventurile bahice ale ministrului Justitiei, Monica Macovei, sunt dulci copilarii dambovitene. In plus, cartea lui Klein, devenita best-seller, s-a vandut in 350.000 de exemplare. Nu e cazul cu „Evenimentul zilei“. Deh, America, tot America!

IMBRACATI PE CEI GOI! Ziarul „Gandul“ a aflat din surse sigure, probate de doi parlamentari PSD si de membri ai organizatiei PSD Ilfov, celebrele canadiene albastre pe care liderii PSD le purtau la mitinguri, precum si in vizitele electorale din tara au fost platite de sirianul Omar Hayssam, fost membru PSD, in prezent arestat in mai multe dosare si aflat la mititica.

Ziarul publica si o fotografie in care apar Mircea Geoana si Adrian Nastase, umar la umar, alaturi de conservatorul pur Dan Voiculescu, pe atunci tovaras de drum cu arogantul si cu prostanacul PSD, toti trei imbracati in toalele platite de arab. Tevatura prea mare pentru o fapta buna, crestineasca, a arabului! Omar i-a imbracat pe cei goi! Nu le-a pus si turbane, i-a lasat cum erau, cu capul gol!

RAZBUNAREA HAIDUCILOR LA IARBA VERDE! Pentru prima data in istoria PSD, o sedinta a partidului s-a desfasurat in natura. Geoana si-a scos partidul pe peluza din spatele sediului din Kiseleff, unde a tinut un speech inflacarat in favoarea democratizarii interne. „Sediul asta si parcul asta frumos este si al vostru, nu numai al lui Geoana!“, a strigat presedintele PSD, in aplauzele multimii.

Gurile mai rele si mai veterane ale partidului sustin ca Geoana a scos turma pesedistilor la iarba verde nu ca sa pasca, Doamne fereste! A vrut sa seduca organizatiile locale cu promisiuni haiducesti si atitudini americane, pentru a-si consolida pozitia in fata lui Adrian Nastase si Miron Mitrea.

Mitrea a preferat postura filozofului, adica a tacut semnificativ, insa arogantul, in ciripit de pasarele, a gangurit melancolic: „Fiecare zi, fiecare luna ne apropie de momentul in care vom veni la guvernare“! Nu se stie ce-a inteles prostanacul din asta, insa luat de elocinta diplomatica si de avant revolutionar, Mircea Geoana a grait haiduceste: „Daca guvernantii continua sa se joace cu focul,

or sa aiba de-a face cu noi!“. Dupa care a incheiat apoteotic: „Sa-i fereasca Dumnezeu de forta si razbunarea PSD cand va veni clipa!“. Normal, razbunarea e arma prostanacului!

O PIATRA IN GRADINA PD. In gradina in care prostanacul a facut pe haiducul, a fost prezent si Jan Marinus Wiersma, liderul socialistilor europeni si vicepresedintele Partidului Socialist European. Prilej cu care europeanul a aruncat o pietricica in gradina lui Boc cel mare.

El i-a felicitat pe pesedisti si a profitat de ocazie sa-i intepe pe democratii care „au plecat de la o familie politica la alta, cea populara, fara sa anunte electoratul, contrar principiilor democratice“. Ce nu stie domnul Wiersma e ca PSD-ul geme de politicieni care au trecut de la un partid la altul, contrar principiilor democratice si fara sa intrebe electoratul.

Apoi, in Romania nu exista stanga nu exista dreapta, exista mai in fata. Si, in fine, poate ca baietii lui Boc s-au plictisit sa fie „tovarasi de drum“, ca la Internationala Socialista cu „tovarase“ se vorbeste, cu un fost activist comunist, cu un prostanac si cu un arogant putred de bogat! Na!

CIFRA SEXY! Prostanacul PSD-ului nu este numai un diplomat rafinat, ci si un economist avizat. Intr-o clipa de inspirata inteligenta a spus despre cota de impozitare de 16% ca este „o cifra sexy, scoasa din burta“. Gresit! Sexul e mai jos de burta, iar cifra sexy nu e 16! E ceva cu 6, chiar cu doi de sase, dar unul e pe invers. Daca nu crede, sa intrebe conducerea partidului! Ea stie!

TREI BICICLETE. De ziua lui aniversara, a implinit recent 55 de ani, Adrian Nastase si-a dorit o bicicleta. A primit trei, numai, desi cifra lui fetis este „patru“. Bune si cele trei biciclete pentru un inceput de colectie noua, pe langa cele de case, oua si tablouri!

PATRU CASE! In urma cu cateva zile a fost arestat, pentru luare de mita, fostul director general al Electrica SA, Lucian Boghiu. Omul a reusit sa acumuleze, in doar cativa ani, o avere imensa din salariul sau de bugetar. Pana de curand, pe unde apuca, Boghiu se lauda cu marea prietenie ce-l leaga de Dan Ioan Popescu si de Adrian Nastase. Si, tot ca Nastase, avea fix patru case.

Deci se poate! De arestare e vorba, nu de case!