Actorii americani Wesley Snipes si Tara Reid isi fac de cap prin Bucuresti. Cele doua vedete hollywoodiene au fost vazute intai la restaurantul Jaristea, apoi Snipes a continuat distractia in clubul Cuba Republica del Sol, unde s-a intretinut cu vedeta tv Adina Halas.

Wesley Snipes lucreaza acum, conform site-ului us.imdb.com, la doua filme ce sunt turnate in Romania, dar si in SUA. "John Doe", pelicula ce va fi lansata in cinematografe la sfarsitul acestui an si la "The Painter" (Pictorul), pe care o vom putea viziona anul viitor. Asa ca motivele pentru care se afla in tara sunt mai mult profesionale.

Asta chiar daca Snipes a declarat in mai multe randuri ca nu se mai poate tine departe de viata de noapte din Bucuresti. Vineri seara, vedeta si-a facut aparitia alaturi de prezentatoarea tv Adina Halas la o petrecere "insiropata" cu vodca Finlandia.

CINA CU MIZILICURI RECI

Wesley a luat cina la cunoscutul restaurant Jaristea impreuna cu colega de breasla Tara Reid - pe care ati vazut-o in "Placinta Americana". Cei doi au mai fost insotiti de colegii de pe platou, dar si de Bobby Paunescu. In plus, actorii de la Hollywood au dansat pe muzica Loredanei Groza, aratandu-se entuziasmati de melodia "Agurida".

Pentru ca au vrut sa guste mancare traditionala romaneasca, Tara si Wesley au comandat mizilicuri reci (specialitatea localului), rulada de cascaval de Bobalna, mosorei de salau, invartitura cu ciuperci, perina de caprioara, galantina de curcan, muschiulet de vitelusa umplut cu ficat de gasca, cotlete florentine, muschi Cerna si s-au indulcit cu zaharicalele si cofeturile Calitei.

Pentru a uda masa, au baut vin rosu Dealu Mare si vin alb de Jaristea la poloboc. Din restaurant actorii au plecat in jurul orei 01.30.

GHIDAT DE-O BLONDA

Wesley Snipes a aparut intr-unul dintre cele mai la moda cluburi din Capitala, aproape de ora 2 noaptea, la bratul Adinei Halas. Motivul pentru care vedeta tv l-a insotit pe actor a fost unul profesional. In calitate de PR al clubului cu pricina, Adina a facut tot posibilul ca Wesley sa se simta excelent. Mai ales ca acesta nu prea a vrut sa fie fotografiat.

Pentru ca nu era pentru prima oara in Cuba Republica del Sol, Snipes a stiut exact unde vrea sa stea pentru a asculta muzica pe placul lui - hip-hop, R&B si latino - si a nu fi deranjat de bliturile fotoreporterilor. Actorul american era, ca de obicei, flancat de cateva garzi de corp care nu l-au scapat din priviri.

CRISTINA R. IORDAN, OANA-MARIA BALTOC