BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul companiei romanesti SOFTWIN si Flamingo International anunta lansarea unui parteneriat prin care Flamingo va asigura suportul tehnic pentru suita de 54 de produse BitDefender, "on-site" (la sediul clientului), pe intreg teritoriul Romaniei.

Parteneriatul vizeaza atat clientii BitDefender existenti, cat si cei potentiali, indiferent de marime si localizare in teritoriu.

In prezent, Flamingo International dispune de acoperire nationala si o experienta bogata in domeniul tehnologiei informatiei, formandu-si o echipa de specialisti si extinzandu-si aria de capabilitati in domeniul serviciilor.

Aceste caracteristici au reprezentat atuuri esentiale in dezvoltarea acestei demers, care reprezinta continuarea parteneriatului precedent privind distributia produselor BitDefender in reteaua magazinelor Flamingo.

Primul pas, dupa semnarea contractului intre cele doua firme, este certificarea specialistilor din echipa Flamingo. Acestia vor raspunde cerintelor sau sesizarilor utilizatorilor BitDefender si vor furniza servicii de implementari, administrare si devirusare, respectand standardele SOFTWIN.

Clientii din cele 41 de judete in care exista puncte de lucru Flamingo vor beneficia de un timp mediu de raspuns de maximum 24 de ore, la cererile de suport tehnic BitDefender.