Chiar daca a fost absent mai bine de 5 ani de pe piata muzicala din Romania, piesele lui Catalin se numara inca printre preferintele publicului. De aceea, s-a decis sa raspunda in sfarsit dorintei admiratorilor de a reveni cu un nou material discografic. Hotarat ca mai are un cuvant de spus in bransa, a lucrat aproape un an la noile piese si acum se declara multumit albumul sau "Revino!".

A inceput prin a absolvi sectia pian a Scolii de muzica, a continuat cu liceul Mihai Viteazul dupa care a absolvit Facultatea de teatru din cadrul Universitatii Titu Maiorescu. S-a gandit ulterior ca nu I-ar strica Scoala Populara de Arta si a dat lovitura la Festivalul Mamaia unde a fost premiat doi ani la rand.

Nu s-a oprit aici. A fost prezentator si realizator a trei emisiuni live in 3 televiziuni diferite si a avut o emisiune de succes la Radio Romania Actualitati. Acum se bucura de lansarea unui album de exceptie si a unui videoclip la noul single « Rabda inima si taci ». Pe scurt o personalitate complexa, un artist cu experienta si un om deosebit : Catalin Crisan .

Dupa 12 albume lansate, numeroase hituri ("Vorbeste marea", "Mama" si "Daca pleci" sunt numai cateva) si dupa 5 ani de absenta discografica, acelasi Catalin revine pe piata muzicala cu un nou look, un sound actual dar cu aceeasi voce cuceritoare.

Convins fiind ca cifra 13 este una norocoasa, Catalin a lucrat cu mare drag pentru acest nou album, mai ales ca a avut colaborari de exceptie : Mugurel Vrabete, Dan Iagnov, Viorel Gavrila si Andrei Kerestely. « Revino » contine 11 piese dintre care 8 sunt nou-noute si au iz latino iar 3 sunt hituri refacute intr-o varianta moderna: "Vorbeste marea", "Mama" si "Daca pleci".

Primul single « Rabda inima si taci » este o piesa optimista, proaspata care cucereste de la prima ascultare. Videoclipul piesei s-a filmat intr-o atmosfera plina de culoare si buna dispozitie, in cutea interioara a Casei Universitarilor. S-a filmat peste 12 ore cu multa figuratie, dans, o fata apetisanta si cu un Catalin plin de entuziasm.

Single-ul, look-ul, revenirea … toate au fost o surpiza placuta chiar si pentru Catalin dar mai ales pentru toti cei care iubesc muzica buna. « Am 18 ani de cand cant si voi mai canta. De ce ? Pentru ca sufletul meu este precum un acumulator care cateodata, mai trebuie incarcat. Prizele sunt scena, spectatorii, miracolul si microbul numite muzica. »