BIT Software a primit premiul pentru realizari deosebite pe platforma Microsoft, in cadrul evenimentului Microsoft Partner Summit 2005.

Evenimentul a reunit partenerii Microsoft din Romania, si a avut ca teme de discutie activitatea Microsoft si a partenerilor sai pe piata romaneasca.

La sectiunea ISV (Independent Software Vendor), pentru realizari deosebite pe platforma Microsoft, premiul a fost acordat firmei BIT Software pentru atingerea constanta a obiectivelor propuse, exelenta colaborare, angajament si implicare pe termen lung.

BIT Software este Gold Certified partner cu competente dovedite ca ISV si Business Intelligence.

Compania a demonstrat ca are competente tehnice de exceptie in tehnologia Microsoft cu care lucreaza de 10 ani, precum si abilitatea de a asigura si a creste permanent satisfactia clientilor sai.

BIT Software dezvolta solutii software integrate pentru optimizarea proceselor de business: Socrate (sistem integrat de gestiune a intreprinderii), CC Assistant (solutie de gestiune a serviciilor informationale si gestiune a cunostintelor) si comercializeaza solutii de Business Intelligence - ProClarity.