Unul dintre cantaretii preferati ai lui Adrian Mutu este Adi Minune. Pentru cele doua nunti din toamna, una la Bucuresti si cealalta la Santo Domingo, Adrian si nasul sau, Nicu Gheara, s-au gandit sa-l aduca si pe Adrian Minune, care sa ii incante pe nuntasi cu manelele sale de succes. Adrian i-a mai cantat fotbalistului la diverse petreceri si asa au avut ocazia sa se cunoasca.

Manelistul a fost deja contactat in acest sens si ne-a declarat ca nici nu se pune problema sa-l refuze pe Mutu. Printre invitatii care vor fi prezenti si la nunta in Romania, si la cea din Republica Dominicana se va afla, pe langa Adi Minune, si Lavinia-ex Spicy, care s-a imprietenit cu Consuelo in Ibiza si care a fost printre primii care au felicitat-o pe proaspata sotie.

Adrian a povestit ca ar fi vrut sa se casatoreasca in Romania, dar pentru ca formalitatile necesitau timp indelungat au preferat sa amane. Ajunsi in Republica Dominicana au aflat ca acolo totul se poate rezolva intr-o zi, iar cei doi indragostiti s-au hotarat pe loc sa faca marele pas, tatal fetei fiind intru totul de acord.

Fotbalistul a anuntat ca va veni sambata in Romania impreuna cu Consuelo si vor pleca a doua zi deoarece luni trebuie sa fie prezent la Juventus. Pregatirile de nunta raman in seama nasilor si a socrilor, care fac deja listele cu invitati, posibile locatii si program artistic.

Daca pentru nunta de la Santo Domingo se va ocupa familia proaspetei doamne Mutu, de evenimentul de la Bucuresti se vor ocupa parintii lui Adrian si nasul Nicu Gheara, care va coordona totul din Ibiza. Consuelo si Adrian se vor cununa in rit catolic in Santo Domingo si in rit ortodox la Bucuresti.

Proaspetii insuratei au petrecut luna de miere inaintea cununiei civile, in Ibiza impreuna cu prietenii si nasii lor. Adrian si Consuelo au locuit intr-unul din apartamentele lui Nicu Gheara din insula si au petrecut in Baleare 15 zile.

Ei nu vor avea parte de o luna de miere in adevaratul sens al cuvantului pentru ca luni isi vor incepe amandoi activitatea: Adrian la Juventus Torino, Consuelo la Roma, iar in luna octombrie vor beneficia doar de cateva zile libere