In urma cu ceva vreme Sorana Mohamad, cea mai veche componenta a trupei A.S.I.A., a declarat ca s-a despartit de Claudiu Patrascu, omul cu care avusese o relatie timp de doi ani. De fapt cantareata a fost parasita de iubit pentru Roxana Dita, o superba bruneta care este manechin. Relatia lui cu Sorana a fost una agitata, dat fiind ca cei doi s-au despartit si s-au impacat de nenumarate ori.

Roxana l-a cunoscut pe Claudiu in urma cu noua luni intr-o perioada in care acesta era certat cu Sorana. S-au placut din prima clipa, dar nu s-au gandit ca relatia lor va deveni atat de serioasa. Cand a aflat ca fostul ei iubit iese cu manechinul, Sorana a inceput sa-l caute pe Claudiu.

O perioada acesta chiar se vedea cu ambele fete, pentru ca nu putea renunta nici la vechea relatie, dar nici la frumoasa bruneta de care se indragostise lulea. Roxana, desi a aflat ca iubitul ei inca se mai vede cu Sorana, nu s-a aratat deranjata de acest fapt. Din contra, a incercat sa-l faca pe Claudiu sa-si doreasca sa petreaca tot mai mult timp cu ea. si-n cele din urma a reusit.

intre Sorana si Roxana, acesta a ales-o pe cea din urma.

"Il iubesc pe Patrascu"

Fata care i-a furat iubitul Soranei are 20 de ani si este model al agentiei "Unic Models". Este genul de femeie foarte sigura pe ea si foarte deschisa. A concurat la editia trecuta a concursului Miss Playboy si a ocupat locul patru la "Miss Piu Italia", cu toate ca nu-i plac concursurile de acest gen. "Din pacate miss-urile astea nu sunt intotdeauna corecte.

O spun din experienta si pentru ca m-am confruntat cu situatii de genul "iesi cu mine si castigi" de foarte multe ori. Asa ca nu o sa mai particip in viata mea." Despre relatia cu Claudiu vorbeste deschis, fara retineri, ca despre toate lucrurile din viata ei: "il iubesc pe Patrascu si am o relatie frumoasa cu el. Nu vreau sa comentez nimic despre Sorana.

Eu sunt cu el acum si asta e tot ce conteaza. Ea nu ma intereseaza deloc."

"Eu l-am lasat pe Claudiu"

Sorana ne-a confirmat ca de o luna de zile s-a despartit de Claudiu si ne-a spus: "Nu vreau sa mai vorbesc despre ce a fost. Acum am o relatie, sunt foarte fericita. Am un iubit care este romantic si-mi arata in fiecare moment cat de mult ma iubeste.

" intrebata de noi daca a fost parasita de Claudiu pentru Roxana, ea ne-a spus: "Nu e adevarat, eu l-am lasat pentru ca este un aventurier si e clar ca nu o sa se schimbe niciodata. Eu merg pe principiul un sut in fund un pas inainte. Eu am facut zece pasi inainte. Sunt un om care abia acum isi traieste viata. si sunt foarte fericita ca mi s-a intamplat asta."