Atac a intrat in posesia unor fotografii ce-l ilustreaza pe Lucian Viziru in ipostaze inedite. Acesta s-a lasat fotografiat alaturi de doua femei, cu cativa ani in urma, probabil pe cand canta in trupa Gaz pe Foc. Pana aici nimic neobisnuit.

Insa fotografiile respective ne ofera o imagine inedita a actualei vedete de la Acasa TV: gol pusca.

Singura cenzura din cadre este cea pe care Lucian si-a autoimpus-o. Cu o mana plasata cu dibacie acopera cea mai intima zona a sa. Dupa cum se poate lesne observa, diferenta dintre canta retul de-atunci si vedeta deacum este evidenta.

In 2004, Lucian Viziru, fostul lider si membru fondator al trupei Gaz pe Foc, cu care a lansat sase albume si zece videoclipuri, a ales cariera solo. Stilul adoptat pentru proiectul muzical este pop cu influente latino, un stil care i-a adus lui Lucian multi fani.

Printre acestia se numara celebra Gabriela Spanic care l-a sarutat pasional pe Viziru in „Numai iubirea“, ceea ce a dus imediat la speculatii: cei doi sunt indragostiti si vor inregistra impreuna un album. Cum dragostea lor nu a fost confirmata, carcotasii i-au pus-o imediat in brate pe Nicoleta Dragan, componenta trupei HI-Q, cu care prezenta emisiunea „Indragosteste-ma de tine“.

Daca a fost o relatie sau nu intre cei doi nu este relevant, deoarece, la numai o luna, Lucian a iesit la rampa si s-a autodenuntat: sunt singur. Singura certitudine amoroasa din viata lui Viziru a fost Catrinel Sandu cu care s-a aflat la un pas de casatorie.