Desi Dorinel Munteanu are duminica meci in Cupa Intertoto cu CFR Cluj impotriva lui St. Etienne, organizatorii meciului Romania '94 - Brazilia '94 s-au dat peste cap pentru a-l avea pe internationalul de 37 de ani, simbata, la Timisoara. Nu oricum, ci cu ajutorul Guvernului, care va pune la dispozitia antrenorului-jucator al clujenilor un elicopter.

Astfel, Dorinel va decola din Cluj simbata si va ajunge in orasul de pe Bega cu doua ore inainte de Seara Campionilor, urmind a pleca la finalul primei reprize.

"Dorinel trebuie sa fie la Timisoara. M-a sunat Marius Ghilezan, un consilier al primului-ministru, care m-a anuntat ca ii va pune la dispozitie lui Dorinel un elicopter. Desi o sa fie obositor, pina la urma o sa stea 4 ore si va reveni in cantonamentul echipei", a declarat Paszkany.

O reusita a Gazetei

In numarul de ieri al Gazetei Sporturilor, la pagina de opinii a aparut un apel pentru ca Dorinel Munteanu sa fie prezent simbata, la Timisoara.

"Organizatorii au o datorie de onoare: sa-i puna la dispozitie lui Dorinel un elicopter, un balaur zburator, un OZN, orice e nevoie ca sa ajunga la Timisoara!", a scris Catalin Tolontan, redactorul-sef al Gazetei.

Luni dimineata, consilierul guvernamental a sunat in redactia ziarului, de unde a fost indrumat catre Arpad Paszkany, finantatorul lui CFR Cluj.

"Am vorbit cu Dorinel si l-am rugat sa discute cu sefii lui de la CFR pentru a programa meciul de Intertoto duminica. A discutat si a ramas ca partida cu Saint-Etienne sa se dispute a doua zi dupa Seara Campionilor. Astfel, Dorinel va juca la Timisoara"

Gica Popescu