Patru oficii teritoriale pentru sprijinirea IMM-urilor

de     Romania Libera
Marţi, 12 iulie 2005, 0:00


Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie a aprobat regulamentul de organizare a patru oficii teritoriale pentru IMM-uri in orasele Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara.

Oficiile vor alcatui si gestiona bazele de date cu IMM-urile din raza lor de activitate, vor organiza targuri regionale si vor sprijini intreprinzatorii locali prin programele de sporire a competitivitatii economice finantate de la buget.

De asemenea, institutiile nou-create vor colabora cu sucursalele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, in scopul imbunatatirii accesului firmelor din provincie la finantare.

Nu in ultimul rand, oficiile pentru IMM-uri vor realiza centre EURO INFO, in parteneriat cu agentiile de dezvoltare regionala, cu camerele de comert si cu asociatiile intreprinzatorilor. In aceste centre, patronii se vor putea informa asupra masurilor si actiunilor de dezvoltare a mediului de afaceri, precum si asupra schimbarilor antrenate de aderarea la Uniunea Europeana.40 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică