Unul dintre cele mai cautate personaje-cheie ale afacerii MTS Leasing este Calin Armen. In exclusivitate, "Romania libera" va prezinta imaginea fugarului Calin Armen. Reamintim ca Armen a parasit Romania vineri, 1 iulie a.c., la numai o zi dupa aparitia dezvaluirilor despre Caritas-ul din Voluntari.

Calin Armen a fugit in Germania dupa ce a curatat conturile societatii piramidale, aproximativ 200.000 euro. La scurt timp l-a urmat si Mathias Metzen, fiul fondatorului MTS Leasing GmbH. Patronii germani ne-au trimis la redactie comunicate prin care sustin ca adevaratul devalizator si vinovat de declinul financiar al MTS Leasing este Calin Armen.

Theo Metzen afirma ca Armen a deturnat fondurile MTS Leasing si a fugit. Metzen mai transmite ca el va gasi un investitor care va redresa financiar activitatea societatii de leasing imobiliar.

Anchetatorii romani au insa o mare dilema. Cum un personaj suspect - Calin Armen -, despre care aveau destule informatii, a reusit sa dispara nestingherit? Cum se explica faptul ca Politia a fost informata despre posibila inselaciune MTS Leasing, dar nu a luat masuri? De ce activitatile de leasing imobiliar nu sunt controlate de autoritatile financiare ale statului?