Interzis pustoaicelor. De preferat blonde si trecute de 30 de ani. Gusturile lui Antonio Cassano in materie de femei nu mai mira pe nimeni in Italia. Avea deja la activ trei cuceriri: Stefania Orlando (36 de ani), Cecilia Belli (34 de ani) si Serena di Maggio (32 de ani), ultima fiind ruda cu jucatorul de baseball Joe di Maggio, sotul lui Marilyn Monroe.

In aceasta vara insa, atacantul Romei a facut o exceptie. In privinta culorii parului. A trecut la brunete. Ana Lauta Ribas. O brazilianca. 37 de ani. Buze senzuale si plete negre. Cu 15 mai mult decit Cassano! A cunoscut-o in iunie, chiar in ajunul finalei Cupei Italiei, cu Inter.

I-a aflat imediat numarul de telefon de la Aida Yespica, supermodelul venezuelean la care Adi Mutu a fost prins in vizita, si de-atunci s-au intilnit de mai multe ori.

Indragostitii au fost vazuti la plaja in Sardinia, sarutindu-se si imbratisindu-se simbata pe Costa Smeralda, de paparazzi revistei italiene "Star TV", iar stirea a fost preluata ieri de ziarul spaniol "AS".