Dupa incheierea cu succes a ofertei publice initiale, Flamingo se incadreaza in calendarul pe care si l-a propus initial: actiunile sale vor fi tranzactionate pe piata secundara incepand din data de 18 iulie 2005.

Acest lucru este posibil dupa ce s-au parcurs pasii legali obligatorii: obtinerea avizului favorabil din partea Comisiei de listare pe data de 11 iulie si a aprobarii finale a Comitetului Bursei pe data de 12 iulie. Flamingo va fi in scurt timp o companie ale carei actiuni vor fi tranzactionabile la Bursa de Valori Bucuresti.

Reamintim ca in urma suprasubscrierii de aproape patru ori a ofertei publice initiale, Flamingo a vandut un numar de 19,55 milioane de actiuni la un pret de 23.000 lei pe actiune. Astfel, incepand din 22 iunie, numarul actiunilor noi Flamingo a crescut cu peste 20%.

Datorita noilor actiuni, valoarea de piata a companiei Flamingo International S.A. depaseste in acest moment 50 milioane euro la pret de oferta publica initiala.

Fondurile obtinute in urma ofertei publice vor fi folosite in proiectele de dezvoltare a firmei: lantul de retail Future Shop; proiectele Flamingo Intensiv si Extensiv; proiectul Future World sau proiectul Retail International.