Fiica Ornellei Muti a fost refuzata de premierul Saxoniei de jos (regiune din nord-vestul Germaniei), acesta spunandu-i ca o prefera pe mama ei.

Naike Rivelli, in varsta de 30 de ani, este cunoscuta italienilor mai ales pentru stilul direct si dezinvolt, mult diferit de candoarea mamei sale.

Naike a pozat goala de nenumarate ori si nu a facut un secret din viata sa tumultuoasa, mai ales pe plan sentimental.

Urmand exemplul Ornellei, Naike a ales cariera de actrita, dar nu a repurtat succesul mamei sale. Cu toate acestea, s-a numarat printre invitatii cinei de gala a premiilor cinematografice "Lola", desfasurata la Berlin, unde l-a intalnit pe politicianul german Christian Wulff, de 46 ani. Aspectul fizic placut al neamtului a determinat-o pe Naike sa lase pudoarea la usa.

Hotarata sa nu cumva sa-i scape printre degete, s-a apropiat de acesta si, punandu-si in evidenta decolteul abundent, l-a salutat si l-a intrebat daca si-ar dori sa faca o fotografie impreuna. Wulff s-a fastacit, s-a inrosit si nu prea a gasit cuvintele potrivite unui raspuns. Asta pana cand producatorul David Groenewold i-a soptit la ureche: "E fata Ornellei Muti".

Informatia proaspat aflata l-a facut pe Christian sa dea o replica destul de dura: "Mi-ar fi placut mai mult sa o cunosc pe mama sa".

PROBLEME PSIHICE

Naike Rivelli nu a suportat foarte bine statutul de celebritate al mamei sale. Si, cum Ornella era mai mult plecata, copilaria fiice sale a fost nefericita si marcata de traume psihice. A suferit de anorexie, bulimie si tentative dese de "autodistrugere". Ceea ce a dus la multe sedinte de consiliere psihologica. Are o fiica ce poarta nume indian: Akash.

Naike a inceput sa aiba relatii pasagere cu mai toti barbatii care ii dadeau atentie. "Sunt lipsita de complexe", declara fiica Ornellei Muti intr-un interviu. "Cand imi place un barbat, imi place instant. Nu mai gandesc, ma las purtata de val. Imi plac barbatii puternici si cel pe care il iubesc trebuie sa se impuna in fata mea".

In afara de peliculele in care a interpretat cate un rol, Naike a pozat de multe ori in reviste destinate barbatilor si este mai cunoscuta pentru pictorialele nud si ca "fiica Ornellei" decat ca actrita.

BISEXUALITATE IMBRATISATA

Nu a incercat nici sa isi ascunda tendintele homosexuale. "O femeie ma poate excita", a marturisit Naike. "Am simtit acest tip de atractie fata de alte femei de cand ma stiu si nu am incercat sa le reprim. Am imbratisat aceasta latura a sexualitatii mele si ma simt libera".

MAMA CEA FRUMOASA

Unul dintre motivele care au stat la baza vietii agitate a lui Naike a fost competitia constanta cu mama sa. Ornella Muti, nascuta Francesca Romana Rivelli, este una dintre cele mai apreciate actrite din Italia. In anul 1994, a fost votata "cea mai frumoasa femeie din lume".

Naike, al carei tata este un producator spaniol, dar al carui nume nu a fost niciodata dezvaluit, nu este singurul ei copil. Mai are un fiu, Andrea, si o fata, Carolina. Amandoi sunt copiii fostului sot, Federico Facchinetti. In prezent, are o relatie cu Stefano Piccolo, un chirurg plastician, mai tanar cu opt ani decat vedeta, in varsta de 50 de ani.

SILVIA BADEA CRISTINA R. IORDAN