Magia lui Harry Potter continua sa fascineze lumea. Lansat vineri noapte, al 6-lea volum al aventurilor adolescentului vrajitor se anunta un best seller care va bate toate recordurile.

La un minut dupa miezul noptii autorea cartii, Joanne Kathleen Rowling, a inceput sa citeasca un capitol din volumul "Harry Potter si printul cu sange amestecat" in fata a 2.000 de copii costumati ca eroul lor favorit. Castelul din Scotia unde a avut loc evenimentul a fost special decorat de editor pentru ca totul sa amintesca de scoala de vrajitorie al carei elev este Harry Potter.

Simultan, cartea, a carei intriga a fost un secret bine pastrat, a fost pusa in vanzare in lumea intreaga. Mii de librarii de pe tot mapamondul au ramas deschise fanii indragitului personaj avand posibilitatea sa afle noile aventuri al lui Harry Potter.

Lumea basmelor a pus stapanire noaptea trecuta si pe libraria Carturesti din Capiatala. Zeci de copii dar si adulti, imbracati in costume de vrajitor au venit la lansarea celui de-al saselea volum al aventurilor lui Harry Potter.