Banca Comerciala Romana (BCR) va pune la dispozitia clientilor, luni 18 iulie, inca 4 noi unitati bancare in judetele Cluj, Ramnicu Valcea, Iasi si Galati.

Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 329 de sucursale si agentii.

In Judetul Cluj a fost deschisa “Agentia Zorilor”, este situata pe Str. Pasteur, Nr. 56-60, Parter. Agentia este cea de-a 6 unitate din Municipiul Cluj Napoca si a 11 din Judetul Cluj.

“Agentia Valcea Nord” este situata pe Str. Calea lui Traian, Nr. 156-158. Agentia este cea de-a 3 unitate din Municipiul Ramnicu Valcea si a 6 din Judetul Valcea.

“Agentia Alexandru cel Bun” este situata pe B-dul. Alexandru cel Bun, Nr. 19 tronson I, Bl. B3, Parter. Agentia este cea de-a 4 unitate din Municipiul Iasi si a 6 din Judetul Iasi.

“Agentia MICRO 21” este situata pe Str. Otelarilor, Nr. 21, Bl. D10, Parter. Agentia este cea de-a 6 unitate din Municipiul Galati si a 8 din Judetul Galati.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, etc.

Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).