FINANSBANK (Romania) S.A.

este banca selectata, prin licitatie, de catre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) in vederea implementarii in 2005 a Programului national multianual pe perioada 2002 - 2005 de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou-infiintate si microintreprinderi,

precum si a investitiilor de modernizare/retehnologizare a intreprinderilor mici si mijlocii.

Conform criteriilor de eligibilitate ale ANIMMC, in cadrul Programului pot fi finantate numai societati comerciale care isi desfasoara activitatea de cel putin un an in 13 sectoare prioritare ale economiei nationale si care solicita finantarea pentru active fixe, brevete si licente , modernizare si retehnologizare.

Prin derularea acestui Program de sustinere a investitiilor realizate de intreprinderile nou-infiintate, precum si de intreprinderile mici si mijlocii, FINANSBANK (Romania) S.A. isi asuma rolul de finantator al IMM-urilor din Romania.

“Avem placerea sa aducem la cunostinta opiniei publice ca Finansbank (Romania) S.A. impreuna cu ANIMMC au devenit partenere in derularea unui Program de sustinere a dezvoltarii activitatii intreprinderilor nou-infiintate micro-intreprinderilor, precum si a intreprinderilor mici si mijloci.

Pentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta un nou pas in procesul de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania”, a declarat Tamer Ozatakul, presedintele FINANSBANK (ROMANIA) S.A.

Prin intermediul acestui Program care are ca data limita de aprobare a cererilor de finantare 9 decembrie, beneficiarii declarati eligibili de catre ANIMMC si FINANSBANK (ROMANIA) S.A. isi vor putea finanta proiecte de investitie pe maxim 5 ani de zile, in urmatoarea structura: alocatii financiare nerambursabile , credit bancar FINANSBANK (ROMANIA) S.A. si aport propriu al Beneficiarului.

FINANSBANK (ROMANIA) SA isi propune o polarizare cat mai rapida a interesului IMM-urilor, evaluarea dosarelor fiind facuta pe principiul “ primul venit, primul servit” .

Toate informatiile necesare obtinerii Alocatiilor Financiare Nerambursabile si a creditului bancar asociat pot fi obtinute de la sediul ANIMMC, sucursalele FINANSBANK (ROMANIA) S.A., cat si de pe paginile de web ale celor doua institutii www.finansbank.ro si www.mimmc.ro.