S-a modificat

Statutul personalului didactic ***

de     HotNews.ro
Miercuri, 20 iulie 2005, 0:00


Legea nr. 223 din 11 iulie 2005 pentru modificarea si completarea alin. (3) al art. 104 din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic.
• Personalului didactic din mediul rural, care nu dispune de locuinta si caruia nu i se poate oferi locuinta corespunzatoare in localitatea unde are postul, i se va deconta cheltuielile pe mijloacele de transport in comun, la si de la locul de munca.
In cazul in care nu exista mijloace de transport in comun intre localitatea de domiciliu si sediul institutiei de invatamant, urmeaza a se deconta contravaloarea a 7,5 l benzina Premium la 100 km parcursi, daca transportul se face cu autoturismul proprietate personala sau cu alte mijloace.
In cazul in care exista mijloc de transport in comun, dar personalul didactic prefera sa circule cu alte mijloace, urmeaza a se deconta contravaloarea abonamentului lunar pe respectivul mijloc de transport in comun.
Decontarea sau plata echivalenta costurilor de transport se va efectua de catre administratia publica locala.819 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi