S-a modificat

Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare ***

de     HotNews.ro
Joi, 21 iulie 2005, 0:00


Ordonanta de urgenta nr. 78 din 12 iulie 2005 pentru modificarea si completarea Legii nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare
• Absolventii domeniului de licenta «stiintele educatiei» se considera certificati pentru profesia didactica prin diploma de licenta obtinuta, cu conditia ca prin parcurgerea programului de studii al ciclului de licenta sa obtina 60 de credite de pregatire psihopedagogica. Diploma de licenta in stiintele educatiei confera, in conditiile de mai sus, dreptul de a ocupa posturi didactice.
• Departamentele pentru pregatirea personalului didactic acreditate din universitati si facultatile de psihologie si stiinte ale educatiei pot organiza studii universitare de masterat didactic.
Masteratul didactic are o durata de 2 ani, cu acumulare de 120 de credite de studii transferabile, din care minimum 30 de credite din discipline psihopedagogice si minimum 90 de credite dintr-un modul de specializare format din disciplinele fundamentale ale unui domeniu de studiu de nivel licenta, stabilit de facultatile de profil.593 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi