Sapte trupe din strainatate

Daca la prima editie participau 30.000 de oameni, iar a doua a adus Vama Veche in extrasezon, convingindu-i pe oameni sa-si petreaca si Revelionul acolo, in acest an organizatorii asteapta 50.000 de oameni pe plaja.

In program vor fi prezente 7 trupe din strainatate: doua din Germania ( Al Jawala si Havoc), una din Franta (SIMS), una din Rusia (Ens Cogitans), una din Macedonia (Point Blank), una din Ungaria (Kampec Dolores) si moldovenii de la Zdob si Zdub. Concertele vor avea loc pe doua scene, de la ora 20.30 pe cea mare, si de la ora 19.

30 pe cea mica, dar vor fi precedate de un spectacol de matineu, pe 19, la ora 12.00, la „Papa la Soni“, unde Ada Milea si invitatii ei vor da un concert „Quijote“.

In direct la TVR 2

Spectatorii si telespectatorii vor putea sa ii vada, pe linga trupele mai sus mentionate, pe cei de la OCS, Vita de Vie, Nightlosers, Semnal M, Luna Amara, Blazzaj, Tapinarii, Travka, pentru a nu numi decit o parte dintre participanti.

Ambele nopti de concert vor fi transmise in direct la TVR 2. „Stufstock“ este un eveniment initiat de miscarea „Salvati Vama Veche“, constituita ulterior primei editii a festivalului in Asociatia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural (APCAPBC).

Organizatia sprijina aplicarea noului Plan de Urbanism in zona Vama Veche-2 Mai, pentru a asigura zonei o dezvoltare durabila, avind la baza turismul ecologic si respectarea legilor privind protectia mediului si a ariilor protejate.

Costurile festivalului sint estimate la aproximativ 185.000 de euro, la care se adauga cele pentru logistica. Producatorii festivalului sint Academia Catavencu, B-24-FUN si TVR. Toate beneficiile rezultate in urma zilelor de concert vor fi donate catre APCAPCB.