Respectandu-ti dreptul la libera exprimare, te anunt ca greseti enorm prin calificarea gratuita a nudistilor din 2Mai. Din pacate pentru dumneata, trebuie sa te anunt ca articolul dumitale este prezentat in mod voit distorsionat - ceea ce denota ca, ori nu ati trecut in viata dumneavoastra prin 2Mai, ori gradul de pudoare falsa este extrem de ridicat, ceea ce ar determina un astfel de articol.

As dori sa combat un pic aberatiile cu caracter descriptiv pe care le-ati scris in articolul "In fundul gol, sub privirile curioase ale minorilor: La 2 Mai, nudismul frizeaza nesimtirea". Iata:

1. 2Mai nu este statiune, cel mult un loc in care oamenii fara prejudecati se intalnesc an de an (dar asta n-aveati de unde s-o stiti probabil fiind prea preocupata sa mirositi algele depuse de ultima furtuna). Pentru statiuni va invit sa va adresati celei mai apropiate agentii de turism - va vor da detalii despre cum sa ajungeti in statiuni de pe litoral.

2. 2Mai este compus din 3 plaje despartite intre ele, astfel incat nudistii nu-si fataie podoabele prin fata pudicilor din zona de "textilisti" cum se mai zice in doi mai. Deci, cei cu copiii minori, care se uita curiosi la nudisti, sunt si ei nudisti si sunt total de acord cu faptul ca pe plaja respectiva se face nudism.

Ar fi mai bine ca, respectand pe ceilalti sa va respectati si pe dumneavoastra, si sa nu proferati jigniri gratuite - nudistii nu sunt nesimtiti - sunt niste oameni cu mentalitatea un pic diferita de a dumneavoastra. Sincer, dumneavoastra sunteti o persoana limitata - ganditi-va ca nudistii nu va fac nesimtita pe motiv ca nu faceti nudism (adica nu sunteti ca ei).

Si inca ceva, pe plajele de nudisti nimeni nu este obligat sa se dezbrace, in schimb ...

Va rog ca pe viitor sa aveti in vedere aspectele complete ale problemei despre care scrieti si nu mai prezentati faptele prin orizontul dumneavoastra de vedere (foarte restrans, de altfel) ci faceti-o ca un jurnalist adevarat.

Un nudist - doimaist de 7 ani, tanar de 22 ani.

Robert Muster