Buna ziua,

Va scriu din dorinta de a va aduce in atentie anumite lucruri legate de concesionarea liniilor RATB pe ruta Bucuresti-Otopeni-Balotesti-Moara Vlasiei. Asa cum am citit si intr-unul din articolele postate pe portalul www.hotnews.

ro, pe noile linii de transport nu se prea elibereaza bilet de calatorie, lucru care probabil ca va duce la inregistrarea de pierderi de catre companiile respective si ulterior la marirea tarifului calatoriei.

Deasemnea, plecarile nu se fac dupa un program fix, care probabil ca ar trebui afisat in statiile de oprire sau in masini, ci se face in functie de criteriul general valabil ("cand s-a umplut masina").

Deasemenea, nu am reusit sa aflu care este pretul real al unei calatorii din Bucuresti pana Balotesti. In ultimele doua saptamani am facut cam trei calatorii dus-intors si nu stiu nici acum care este tariful real pentru o calatorie (1,5 sau 2 lei noi). Probabil ca unele companii au preturi mai mici iar altele au preturi mai mari. Oricum bilet nu am primit niciodata.

In speranta ca v-am fost de folos,

Valeriu D.