Concediere la Romtelecom Cluj

de     HotNews.ro
Vineri, 22 iulie 2005, 0:00


Va scriu in numele sotiei mele Luminita care pina in anul 2004 a fost angajata la Romtelecom Cluj, iar in urma restructurarilor a fost concediata.

Durerea noastra este faptul ca la concedierea ei s-a facut pe baza a fiselor de apreciere din ultimii trei ani ,desi sotia mea a absolvit doua facultati: facultatea de constructii si facultatea de telecomunicatii

Daca unele persoane au avut parte de un interviu sau o examinare ,ea nu a putut beneficia de acest lucru si nu putut sa-si apere cauza.

Consider inumam acest tip de concediere in care numai o parte invoca argumente.

Mentionez ca sotia mea a sustinut un examen profesional cu o comisie de specialitate pentru ocuparea unui post de inginer constructor, dl.

Tulbure Mircea care pe vremea aceea se afla la conducerea Romtelecom Cluj, a considerat ca desi a luat nota cea mai mare, poate desemna cistigator ocupantul locului doi, iar ocupantul locului trei a fost seful sotiei mele ,care drept urmare a acestui examen ia intocmit o fisa la sfirsitul anului exemplara avind 7 pe linie.

In Romtelecom nu mai conteaza gradul profesional ci numai relatiile
de care dispui multe din posturile de conducere fiind ocupate pe baza cotizatiei si a gradului de rudenie.

Daca doriti poate putem sta de vorba mai pe larg
Cu sanatate
Doru Ticolea
E-mail: doruticolea@yahoo.com93 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi