Viceliderul PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, a anuntat ca va depune o motiune de cenzura, in numele electoratului si al tinerilor social-democrati, impotriva Guvernului Tariceanu. El este nemultumit de politica liderilor de la centru si vrea ca tinerii pesedisti sa puna picorul in prag.

Vicepresedintele Organizatiei PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu, a declarat ieri ca sustine in numele electoratului si a tinerilor social-democrati din Capitala, initierea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu.

Codrin Stefanescu a precizat ca a aflat din presa despre “negocierile pe care PSD le poarta cu reprezentantii Coalitiei de guvernamant“ si ca crede ca aceasta este solutia politica pentru urmatoarea perioada. “Avem doua posibilitati: sa sustinem cabinetul Tariceanu, arogant si sinistru, sau sa formam un Guvern de uniune nationala“, a subliniat Codrin Stefanescu.

El a anuntat ca a solicitat consultari cu toate organizatiile judetene. Viceliderul PSD a spus ca “liderii de la centru fac uneori declaratii foarte bune“ si ca se “se pricep bine la politica“, dar este de parere ca cei tineri ar trebui sa puna “piciorul in prag“ si sa nu mai joace “dupa regulile Aliantei“.

“Noi, cei de la Tineretul Social Democrat, cei de la organizatia pensionarilor, electoratul, nu mai suportam“, a explicat Stefanescu. El a subliniat ca si “cei care au votat cu Alianta D.A. dau semne de neincredere“.

Chiar daca nu va mai fi timp pentru consultari cu reprezentantii din teritoriu si pentru depunerea motiunii, deoarece termenul de depunere expira sambata, Stefanescu a adaugat ca macar isi vor face auzita vocea. La randul sau, secretarul executiv al filialei din Bucuresti a social-democratilor, Octavian Petrovici, a declarat ca organizatiile PSD nu sunt consultate in luarea deciziilor importante.

“Credeti ca atunci cand s-a facut alianta cu PUR noi am fost consultati?“, a subliniat Petrovici.