Circul Globus, in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Turism, deruleaza in perioada aceasta a sezonului estival un amplu proiect ce consta in spectacole itinerante sustinute de doua caravane. Fiecare dintre caravane, care fac ocolul principalelor statiuni de pe Litoral sau a locurilor accesibile din preajma plajei, sustine mini-spectacole gratuite de cate 30-40 de minute.

“Este o premiera pentru cei de la circ, care totusi sunt obisnuiti cu cele mai neasteptate lucruri si propuneri, dar si pentru Autoritatea Nationala de Turism si pentru turismul romanesc. Astfel de proiecte sunt ceva obisnuit in strainatate pe plajele exotice, dar, din cate stim, spectacolele care se sustin acolo nu se ridica la nivelul la care reusim noi sa le prezentam.

Asta deoarece afara, pe plaja si in punctele turistice, lucreaza artisti semiprofesionisti, care lucreaza numai vara, dupa care se indreapta spre activitatile lor de baza“, ne-a declarat Noni Hutterer - PR officer in cadrul Circului Globus.

Incepand cu 29 iulie, publicul amator de astfel de distractii va putea admira unicul numar de dresura de tigri albi din lume, in cadrul celui de-al doilea proiect estival al circului, care va fi prezentat in Campusul universitar Ovidius de un circ intinerant.

Nu vor exista inregistrari pentru televiziune si, pentru ca intretinerea acestor animale este destul de scumpa, o parte din cheltuieli vor fi acoperite din taxa perceputa de pe bilete.