La MTS Leasing se pregateste debarcarea. Duminica seara, la vila din comuna Pipera a fostului selectioner Anghel Iordanescu, inchiriata de ceva vreme de MTS Leasing, era forfota mare.

Intr-un camion cu numar de Sibiu se incarcau de zor computere si documente de arhiva - printre care s-ar putea ascunde dovezi pretioase in acheta MTS.

Carausii parca au semnat un juramant de tacere, refuzand sa ne ofere vreun detaliu. O masina cu numar de Germania facea drumuri repetate dinspre Pipera spre Bucuresti.

Surse apropiate firmei de leasing, aflata acum la un pas de faliment, spun ca masina nemteasca era condusa de prietena unui oarecare domn Schen, plecat din Sibiu si stabilit in Germania, care „a fost delegat de MTS pentru a rezolva problema”. Sursele citate sustin ca bunurile MTS vor fi transportate o parte la Sibiu, o parte la sediul de langa Obor.

La locul unde se pregatea debarcarea a sosit si Edi Iordanescu, fiul proprietarului. El sustine insa ca nu are nici o legatura cu evacuarea firmei germane.

„MTS are un contract de inchiriere pe trei ani si este cu chiria la zi. Eu am venit intamplator, pentru a verifica starea gazonului”, a ripostat sec fiul lui Iordanescu.