propaganda psd functioneaza incredibil de bine. n-au precupetit nici-un efort(bani) de a o eficientiza si perfecta. daca in '96-'00 CDR-ul a fost invins de serviciile secrete cred ca acum Alianta va fii invinsa de aceasta masinarie bine unsa si cu resurse infinite. asa ca nu ma mir ca dupa tot ce s-a intamplat in ultimile saptamani PSD-ul sa creasca in sondaje.

De exemplu aseara la realitatea tv, proaspatul presedinte PSD a fost intrebat daca-si asuma vreo vina pentru defrisarile din ultimii 4 ani. el raspunde (in stilul caracteristic si indelung repetat al psd-ului) "Da, dar sa nu uitam ca actualii guvernanti nu fac fata acestor inundatii".

A stii a raspunde unei intrebari incomode astfel incat sa pui accentul pe cu totul altceva care sa-ti fie si in avantaj, imi spune ca la "Institutul de propaganda" studentii PSD au facut si doctoratul.

sa nu mai vorbim de marile cotidiene, care suparate pe faptul ca li s-a taiat partea de publicitate guvernamentala fac propaganda tot celor care i-a finantat 4 ani de zile. ati vazut in vre-un mare cotidian (analize, articole, reportaje, etc) sa mearga pe firul acestor contracte si sa le denunte? nu! in schimb il pandesc pe Basescu cand iese cu plasa din vila.

sau au probleme cu cizmele lui Tariceanu. Culmea, se mai dau si imapartiali.

suca