Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis in aceasta saptamana, inca 2 noi unitati bancare in judetele Bacau si Braila. Reteaua bancii cuprinde, in prezent, 331 de sucursale si agentii.

Cele 2 noi unitati deschise confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axat pe satisfacerea cerintelor populatiei. Noile unitati bancare au o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor, dedicat in special populatiei.

In Judetul Bacau a fost deschisa, luni 25 iulie a.c., “Agentia Aviatori” care este situata pe Str. Republicii, Nr. 48. Agentia este cea de-a 4 unitate din Municipiul Bacau si a 9 din judet.

“Agentia Calarasilor”, care se va deschide publicului miercuri, 27 iulie a.c., este situata in Municipiul Braila pe B-dul. Dorobantilor, Bl. A1, Parter. Agentia este cea de-a 4 unitate din Municipiul Braila si a 6 din judet.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR destinate in principal clientilor persoane fizice: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 7 miliarde EUR. Banca are in prezent 331 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in toate orasele cu peste 10.000 de locuitori.

Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 13 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM (aproape 1.000). Numarul clientilor a crescut constant ajungand in prezent la circa 4,9 milioane, din care 90% sint clienti persoane fizice.

BCR se prezinta astazi ca cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al InfoBCR - 0801.0801.227, (0801.0801.BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

De asemenea, Serviciul InfoBCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801.BCR (*0801.227). Serviciul InfoBCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.