Festivalul "Peninsula" se desfasoara la Targu Mures in perioada 27-31 iulie, potrivit agentiilor de presa. Vor concerta 70 de formatii din tara si strainatate, la manifestari fiind asteptati sa participe intre 30.000 si 40.000 de tineri.

Editia din acest an a Festivalului "Peninsula" (Felsziget) va cuprinde si un Festival al umorului. Manifestarile vor incepe joi, 28 iulie, cu o expozitie de caricaturi si proiectie de desene animate erotice.

Tot joi vor avea loc si spectacole dupa scenetele dramaturgului maghiar Karinthy Frigyes, sustinute de trupa de teatru "Miskarolok" din Ungaria. De asemenea, la manifestare vor fi prezenti laureatii Festivalului de Umor din Transilvania "Humorfeszt".

Duminica, in ultima zi a festivalului, sub genericul "Dupa-amiaza derogatorilor de publicitate", este programata proiectia, timp de cinci ore, a unor reclame comice.

In locul in care se va desfasura Felsziget vor fi montate patru camere web, prin care se vor transmite in direct pe Internet concertele. De asemenea, participantii la festival vor avea posibilitatea de acces gratuit la Internet.

Cortul Internet va functiona in cadrul "Civiliadei", manifestare in care s-au reunit circa 30 de ONG-uri care activeaza in domeniul tineretului.

Mai multe informatii despre Felsziget puteti gasi pe Internet: http://www.felsziget.ro