Telenovela-mamut pe care o pregateste Valeriu Lazarov este motivul pentru care fierbe tot showbizul. Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, vedetele noastre mai mici sau mai mari s-au inghesuit la selectii.

Filmarile vor incepe la sfarsitul lunii august. Cei care au participat la casting nu au aflat inca daca au primit vreun rol, dar pana pe 15 august vor sti cu siguranta. Pentru dublul rol principal feminin s-au batut Ioana Moldovan, Alexandra Dinu, Cristina Soloc, Ileana Lazariuc, Cristiana Raduta si Simona Patruleasa. Preferata pare sa fie Cristiana Raduta.

Gura lumii spune ca ea ar fi primit deja rolul, cu toate ca nu exista o confirmare oficiala.

IANTU, JUNE PRIM

Virgil Iantu si actorul Zsoltan Butuc de la Teatrul Bulandra sunt singurele nume vehiculate pentru rolul principal masculin. Ocupanta locului trei la Eurovision, Luminita Anghel, a lasat acasa butoaiele si s-a prezentat la preselectii cu fiul. Impreuna au dat probe pentru aparitii secundare.

Cantareata ar putea sa intre in pielea unei admiratoare care il va curta cu insistenta pe Iantu sau pe Butuc. Andrei Duban, Liviu de la L.A, Cove, Razvan Fodor si Lucian Ghimis au fost testati in rol de homosexual.

DECOLTEU DE SECRETARA

Andreea Antonescu, iepurasul Playboy Irina, Roxana Ionescu si bustul ei generos sunt optiunile pentru rolul secretarei. Pentru alte roluri secundare sau episodice s-au prezentat la casting si Manulea Harabor, Bianca Ionita, Adrian Enache, Manuela Grecu, Alina Gheorghe (Miss Bikini 2005), Bianca Brad si Eugenia Serban.

De aici ar trebui sa se nasca distributia de vis care sa tina lipita de televizor toata suflarea romana.

GEMENELE LORENA SI MARIA

Scenariul va fi inspirat din cazurile dezbatute in productiile de televiziune care-i apartin aceluiasi Lazarov, "Din dragoste", "Surprize, Surprize" si "Iarta-ma". Povestea a doua surori gemene, Lorena si Maria, care ajung sa aiba la maturitate destine diferite se va dezvolta pe parcursul a peste 1.500 de episoade.

UNA BUNA, UNA REA

In timp ce ambitioasa Lorena a reusit in viata, s-a casatorit cu un barbat bogat si are un baietel, Maria este nevoita sa se dezbrace prin cluburi de noapte pentru a-si intretine parintii. Lorena moare in conditii misterioase. Dornica de razbunare, in incercarea de a descoperi cine este ucigasul, Maria se va da drept sora ei. Octavian, bogatul sot al Lorenei, nu observa inlocuirea.

Dupa un timp, Maria afla ca sora ei avea un amant si ca nu era tocmai un inger de femeie.

CU GANDUL LA ALTELE

Ioana Moldovan: "Sunt in vacanta in Grecia, nu am primit un raspuns. In schimb astept cu nerabdare premiera filmului "15" (n. red.: regia Sergiu Nicolaescu, in care joaca si Mihaela Radulescu) care va avea loc pe 23 septembrie".

IN ASTEPTARE

Eugenia Serban: "Nu am primit inca un raspuns, dar din cate stiu abia la jumatatea lunii august va fi anuntata distributia. Pana atunci nu vreau sa comentez".

POLIVALENTA

Gabriel Coveseanu: "Am participat la casting, dar nu pentru un rol anume. Probele au constat in interpretarea mai multor scene din serial. Cred ca asa, cei care fac castingul isi dau seama daca un anume rol ti se potriveste sau nu sau daca ai suficient talent si concentrare pentru a interpreta un personaj in film".

POSIBIL HOMOSEXUAL

Razvan Fodor: "E adevarat, am dat probe pentru mai multe roluri. Printre care s-a intamplat sa fie si cel al unui homosexual. Dar cred ca pe acela l-am jucat cel mai prost. Nu stiu inca daca am fost acceptat in echipa si, daca da, ce personaj voi interpreta".

CATALINA OSMAN, CRISTINA R. IORDAN, OANA-MARIA BALTOC