Pragul de detinere la SIF-uri se majoreaza la 1%

de     HotNews.ro
Miercuri, 27 iulie 2005, 0:00


Pragul de detinere a actiunilor emise de catre Societatile de Investitii Financiare se majoreaza de la 0,1% la 1%, conform Ordonantei privind reglementarea unor masuri financiare aprobata in sedinta de guvern din 14 iulie 2005.

Prevederea intra in vigoare la trei zile de la data publicarii in Monitorul Oficial, iar in tremen de 60 de zile de la aceasta data va fi introdusa in statutul SIF-urilor, iar in caz contrar devine aplicabila drept.

Initiativa legislativa prin care s-a propus introducerea majorarea limitei de detinere de actiuni de la 0,1% la 1% a fost adoptata de catre plenul Senatului in data de 30 iunie 2005, in prezent fiind transmisa la Camera Deputatilor, in vederea adoptarii.

Pentru a fi adoptate si puse in aplicare in regim de urgenta masurile prevazute anterior, pana la elaborarea raportului de tara, s-a propus adoptarea acestor prevederi in cadrul Ordonantei Guvernului privind unele masuri financiare.30 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version