Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a decis ca Adrian Porumboiu sa fie inlocuit de Tudor Constantinescu pe lista observatorilor de arbitri in sezonul competitional 2005/2006 al Diviziei A, informeaza site-ul oficial al FRF.

Adrian Porumboiu, finantator al clubului FC Vaslui, nu mai poate face parte din corpul observatorilor din Divizia A dupa ce echipa sa a obtinut, in aceasta vara, promovarea in prima liga. El isi va continua activitatea de observator pe plan international.

Farul si Sabau, laureati ai trofeului Fair-Play

Comitetul Executiv al FRF a aprobat acordarea trofeului Fair-Play echipei Farul Constanta si antrenorului echipei Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau, la propunerea comisiei de specialitate din cadrul federatiei.

Comisia de Fair-Play a FRF a evaluat rapoartele intocmite de observatorii federali in sezonul competitional 2004-2005, in urma carora s-a stabilit ca gruparea Farul Constanta sa fie desemnata castigatoare a trofeului Fair-Play.

Comisia a tinut cont in decizia sa de respectul aratat fata de adversar, materializat prin cel mai mic numar de avertismente si eliminari, de respectul fata de arbitri (numar redus de proteste la decizii), de comportarea oficialilor si de jocul bazat pe actiuni ofensive, rapide si cu efort de a marca cat mai multe goluri prestat de constanteni.

La sectiunea antrenori, comisia a acordat trofeul Fair-Play fostului tehnician al echipei Gaz Metan Medias, Ioan Ovidiu Sabau.